VLOG #16 – 12 DECEMBER 2015 // Golden Circle

Ja hoor jongens, het is weer zo ver. Ik deed de Golden Circle nóg een keer (laatste dit jaar) en ik vlogde de hele dag. Ik heb nu spierpijn in mijn arm van het omhoog houden van mijn camera en ik heb misschien een beetje veel tegen de camera gepraat (22 minuten is vast te lang voor een vlog), maar ach. Nu krijgen jullie tenminste een goede impressie van de Golden Circle in december.

En ondanks dat ik mensen echt wel heb zien kijken naar hoe ik tegen mijn camera stond te praten (ik ben niet blind) interesseerde dat me lekker helemaal niks. Het enige jammere is dat ik met mijn favoriete lens (35mm) niet mijn hoofd kan filmen, omdat die lens net iets te veel inzoomt. Ik heb dit dus met mijn kitlens moeten filmen (18-55) en heb de hele dag ook niet van lens gewisseld om foto’s te maken. Misschien dat ik daar nog een oplossing voor kan vinden, dat ik gewoon mijn fijne 35mm kan gebruiken om ook mijn pratende hoofd te filmen.. Iemand een idee?

Trouwens: heel veel respect als je de hele video hebt bekeken 😉

P.S. Willen jullie volgende keer meer informatie over de plekken in de video of niet? Want ik ben een wandelende reisgids en dat kan ik natuurlijk ook gewoon in een video doen 😉

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *