EEN STUKJE OVER EEN JAS

jas
Zodra ik me inschreef voor de studie in IJsland, besloot ik dat ik een winterjas in de uitverkoop ging kopen. Ik had namelijk nog mijn winterjas die ik speciaal voor de reis naar IJsland in 2014 had gekocht, dus waarom een nieuwe kopen als dat niet nodig is? Precies.

Maar ja, als je dan in IJsland gaat wonen en je wil er ook nog wel eens wat anders aan dan een snowboardjas dan heb je toch echt een tweede jas nodig. Daarbij zal het ook heus niet altijd koud genoeg zijn voor een snowboardjas en dus moest er een nieuwe jas komen. En wanneer kun je nu beter een nieuwe winterjas kopen, dan in de zomer? Ja, nooit dus. Want in de zomer zijn ze lekker goedkoop, want dan moeten de winkels er van af.

En aangezien dus sinds het kopen van mijn snowboardjas groot fan ben van twintip, moest er een tweede jas van dit merk komen. Ik heb dus heel de zalandosite afgespeurd naar een fijne, nieuwe winterjas. Die hoefde niet per se waterdicht te zijn, maar wel lekker warm. En een beetje leuk. En ik vond ‘m hoor. Ja, de winterjas is binnen.

Is ie ook echt zo warm als ie eruit ziet? Ik gok van wel, het voelt namelijk alsof ik een teddybeer aan heb als ik de jas aan heb. Lijkt mij dat het wel goed zit dus.

Wil je de jas ook kopen? Snel dan, hij is bijna uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *