KERSTCADEAUS – wat ik wil hebben

KERSTCADEAUS

Iedereen vraagt mij wat ik voor kerst wil. Nou, ja, weet je wat het is? Normaal heb ik -ondanks dat ik net jarig ben geweest én het net sinterklaas is geweest- een ellenlange lijst met dingen die ik wil. Maar dan woon ik dus in Nederland en zijn er normale winkels om me heen waar ik dingen zie die ik wil hebben. In IJsland zijn geen normale winkels, dus ik heb geen flauw idee wat ik nu wil hebben. Toch heb ik een klein lijstje gemaakt, want er zijn heus wel een paar dingen die ik wil hoor..

1. Deze mooie trui van H&M, hij is op de site uitverkocht, maar ik wil hem hebben. Wel in het rood graag. De trui kost 19,99.
2. Een nieuwe agenda. Deze is toevallig van HEMA, maar elke 2 euro agenda die de week verdeeld heeft over 2 pagina’s is prima. Wel vanaf begin 2016 graag, want mijne eindigt in december. Deze is 2,50.
3. Deze prachtige trui waar ik smoorverliefd op ben van FOREVER21. Ja. Ik wil hem. Nee. IK MOET HEM. Wel even voelen of ’t geen kriebelspul is voor je ‘m inpakt, anders mag ie weer terug ;). Hij kost 25 euro.
4. Dit leuke kleurboek. Ik heb er al honderd keer mee in mijn handen gestaan, maar ik vind het stom om voor mezelf te kopen. Als cadeautje is dat veel leuker. Dus, komt u maar door. Hij kost 11 euro, maar elk ander kleurboek voor volwassenen is ook goed hoor (zeker als ze ergens goedkoper zijn).
5. Dit mooie plaid van de HEMA. Voor op mijn bank. En zodat ik kan afwisselen met de kleuren in mijn kamertje. Hij kost 10 euro op de site.
6. En dit mooie winterdekbed van IKEA. Want nu heb ik alleen een blauw dekbed in IJsland en ik wil graag kunnen afwisselen (het is zo onhandig als ik pas ’s avonds bedenk “ohja ik moet mijn bed verschonen”), ook maar 10 euro.
7. Tapejes. Tapejes en nog meer tapejes. Wat een stom woord eigenlijk. Deze van de HEMA heb ik al maar mogen ook best onder de boom liggen hoor, net als alle andere tapejes van de HEMA, ik kan die dingen altijd wel goed gebruiken. Hoe duur? 1,95 maar. Koopje toch?
8. Ja en als ik dan zo’n leuk kleurboek heb dan zijn kleurpotloden ook wel handig. Deze zijn van HEMA, maar ze zijn ook vast wel ergens goedkoper te vinden, gok ik zo. Zeven euro.
9. En dan dit boek. Eleonor & Park. Want ik heb nog niet genoeg boeken. Hier te koop voor 12 euro.
10. En dit boek ook. Heb ik al 1000 keer in mijn handen gehad maar boeken zijn duur in IJsland. Dus ehhhh. De Engelse of Duitse versie mag trouwens ook, weet niet welke goedkoper is. 12,50 voor de Nederlandse paperback (!!!! ik wil echt geen hardcover oke!).

Verder zijn cadeaubonnen van IKEA, HEMA, H&M en forever21 ook altijd goed. Voor als je geen zin hebt o de winkel te doorzoeken. En dan kan ik zelf een beetje de winkels doorspitten. Heb ik ook weer wat te doen als ik in Nederland ben.

Kijk en als ik dan heel eerlijk ben wil ik gewoon mijn hele kamer volzetten met dit:
Dyri_square1

Maar ja 40 euro voor een kaars vind ik een beetje overdreven, zelfs als het icelandic design is. Maar ik bedoel, kijk dan HOE TOF DIT IS!??!! Ik ben er echt verliefd op. En als het kaarsvet smelt dan blijft er een skelet over. DAT IS TOCH NIET NORMAAL TOF? Ach ja. Veel te duur voor een kaars.  Ik weet het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *