THE ICELAND DIARIES #15

iceland diaries 15

zondag 6 december
Zondag deed ik niet bizar veel. Ja. Ik (moet ik dit studeren noemen? geen idee) leerde voor mijn tentamens. Ik skypete en ik bewonderde al de ijspegels door de hele stad.

maandag 7 december
Maandag was stormdag en ik had besloten maar gewoon niet naar buiten te gaan. Toch besloot ik op de valreep nog even snel de supermarkt in te duiken voor verse sinaasappelsap. Het hele verhaal over de orkaan en mijn supermarktbezoekje lezen? klik dan hier!

dinsdag 8 december
the aftermath. Ik had een tentamen. Ging gewoon door. Verder was deze dag niet bijzonder spannend. Ik heb geen enkele foto gemaakt.. (wtf?)

woensdag 9 december
Op woensdag gebeurde er ook niet veel spannends, ik heb namelijk alleen een foto van het moment dat het begon te sneeuwen, maar ik weet nog dat dat midden in de nacht was. Wat ik dan de hele dag heb uitgevoerd? Ik heb denk ik geleerd.. Verder geen idee..

donderdag 10 december
Voor donderdag geldt hetzelfde. Ik had een tentamen, leerde en heb welgeteld 1 timelapse gemaakt van de zonsondergang. Verder geen foto’s gemaakt ook.. Oeps. Leuk zo’n tentamenperiode, haha. Oh en er was noorderlicht, dat weet ik nog wel!

vrijdag 11 december
Vrijdag had ik ook een tentamen en nu heb ik dus vakantie. Leuk. Feest. Ik vierde dat met een poging tot brood bakken. Lukte redelijk. Verder deed ik niet veel bijzonders, ik facetimede met mijn mama en oma en ik keek naar het noorderlicht.

zaterdag 12 december
Mijn verhaal van zaterdag komt er sneeeeeel aan. Ik deed voor de laatste keer dit jaar de Golden Circle. De vlog is overigens al te bewonderen, die is vanochtend online gegaan 😉

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *