THE ICELAND DIARIES #14

iceland diaries 14

zondag 29 november
God, week 14 al weer. Nou goed. Wat ik op 29 november deed? HE-LE-MAAL niets. Er lag ineens een kat in mijn keuken die niet veel later weer verdwenen was en ik kreeg sushi (vegetarisch) van mijn huisgenootje. Lust ik dus niet he. Smerige boel. Oh en ik hielp mijn zusje met haar profielwerkstuk.

maandag 30 november
Op maandag was ik heel erg druk. Ik had het zo druk dat ik de hele dag bezig ben geweest met 1 ding: een kerstboom maken. Ik moest en zou een kerstboom hebben en aangezien ik geen zin had om met een echte (of neppe) te gaan slepen en kerstballen te moeten kopen maakte ik er een van papier. Ik was super trots toen ie klaar was. Vervolgens kwam Flo hierheen omdat ie wat geedit moest hebben aan een filmpje en bakte hij in ruil daarvoor pannenkoeken. Goede deal!?

dinsdag 1 december
Wat deed ik ook al weer op dinsdag? Oh ja! Ik dwaalde door de sneeuw en besloot toen maar naar binnen te gaan want het stormde en sneeuwde zo hard dat het niet grappig meer was.

woensdag 2 december
Woensdag was de storm gelukkig voorbij en kon ik met een gerust hart mijn rondje lopen. Ik liep langs de uni, vervolgens met Kaia een stuk richting de stad -op zoek naar een brievenbus- en daarna maakte ik heel veel foto’s in de sneeuw en zag ik zelfs nog iemand op ski’s voorbij komen. Best een grappig gezicht. Oh en ik belandde in een sneeuwstormpje.

donderdag 3 december
Op drie december heb ik welgeteld drie foto’s gemaakt met mijn telefoon: een van een fotoboek wat ik aan het maken was en een van de aflevering Modern Family die ik keek. Oh ja en een van de sneeuw die nu wel echt bizar hoog lag. Wat ik verder deed? Vast niet heel veel interessants, ik weet het namelijk niet meer.

vrijdag 4 december
Vrijdag stormde het weer dus ik weigerde naar buiten te gaan. Of ja. Weigerde niet zo zeer, maar het waaide nogal hard en ja. Storm. Dus. Ik bleef binnen en had een lui dagje. Zo lui dat ik mijn telefoon zelfs niet aanraakte: ik heb een foto. Een foto waarop ik met 10 onderkinnen de camera in kijk (dat soort fotos zijn zo leuk om te maken).

zaterdag 5 december
Zaterdag was sinterklaas en ik was er de hele dag klaar voor. Eerst wandelde ik door de stad, daarna haalde ik een pizza om in de oven te gooien en zette ik allemaal sinterklaas eten klaar. Nederlands feestje in mijn kamer. Ik facetimede de hele avond met mijn mama die heel toevallig de halve familie op bezoek had om sinterklaas te vieren. Vond ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *