THE ICELAND DIARIES #11

Iceland Diaries 11

Zondag 8 november
Ik loop weer eens een oneindigheid achter met dagboekblogjes schrijven, dus ga ik het nu maar even snel inhalen. Ik beloof dat ik ze vanaf nu bij ga houden… Wat ik op zondag 8 november deed? Aan de foto’s te zien helemaal niets. Maar ik weet dat ik nog wat stukjes schreef over dingen doen op zondag.

Maandag 9 november
Maandag mocht ik mee paardrijden. Ik heb nog nooit paardgereden. ja. Duizend jaar geleden een keer. Ik weet alleen nog dat ik het doodeng vond. Niet zo zeer de paarden, maar je zit daar op zo’n beest, je zit niet vast.. DALIJK VAL IK!?!? Zo ging het dus de hele tijd een beetje. Het hele verhaal is overigens hier te lezen.

Dinsdag 10 november
Dinsdag was uni dag en ’s avonds kwamen er mensen pizza bij mij eten. Ik hoefde de regen niet door gelukkig, want de pizza’s werden door iemand anders gehaald. Heel fijn. En gezellig. Wat ik daarna deed? Geen idee meer, ik heb alleen nog foto’s van de pizza’s…

Woensdag 11 november
Woensdag haalde ik de nieuwe sleutels op, donderdags zouden namelijk de sloten vervangen worden en dan is het wel handig als je vast de nieuwe sleutels hebt natuurlijk. Ik liep een rondje door de stad, maakte een lading foto’s en facetimede wat.

Donderdag 12 november
Eerst werden er donderdag sloten vervangen, dus dat was dat. Daarna at ik een lading skyr, facetimede ik met mijn oma en neefje en ’s avonds werd er een megapakket bezorgd. Mijn mama had een lading Nederlands voer opgestuurd. Ik maakte er foto’s van en filmde het zelfs. Met tranen in mijn ogen. Dat wel. NEDERLANDS ETEN!!!!

Vrijdag 13 november
Vrijdag deed ik niet bijzonder veel, ik begon aan het Nederlandse eten (ik bedoel, die roze koeken kon ik niet ongeopend laten. Die schreeuwden mijn naam zelfs door de dichte doos heen ;)). Vervolgens liep ik een rondje door de stad, want ik wilde wat time-lapsen (?) opnemen. Is gelukt. Zijn leuk geworden. Maar ik weet nu dus niet zo goed wat ik er mee moet. Tja.. ’s Avonds volgde ik tot heel laat het nieuws over Parijs….

Zaterdag 14 november
Zaterdag had ik afgesproken om naar de kerstmarkt in het maritieme museum te gaan. Daar aangekomen (met megablaar op mijn hiel) bleek dat het niet zo boeiend was. Er stond een leuk kraampje met hele mooie houtgesneden kerstmannen, maar ik vond ze duur en wist niet wat ik er mee moest. Maar ze waren wel heel erg leuk. Daarna aten we bij Fish & Chips en vervolgens liepen we naar de Franse ambassade om in het condoleanceregister te schrijven.

Comments

  1. says

    Ik geniet ervan wat je allemaal doet, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik je Diary’s leuker zou vinden, wanneer je de fotos ook bij de desbetreffende dag plaatst. Dat maakt het iets visueler 🙂

    • Linda says

      haha dat is inderdaad wel een goed plan, zal eens kijken of dat te doen is 😉 (al staan er voor morgen en overmorgen ook nog twee dagboekjes ingepland met deze opstelling)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *