VLOG #5 – 06 september 2015 // Roadtrip zuidkust

Goed, mijn weekvlogs zijn niet zo’n succes als ik had gehoopt. Ik vergeet namelijk steeds tegen de camera te praten. Geen grapje. Overigens is het ook niet heel boeiend als ik iedere dag zeg “ja, ik ben nu onderweg naar de universiteit” en dan een paar uur later “ik ben nu onderweg terug naar mijn kamer”, ik kan natuurlijk wel beelden van de stad in een vlog stoppen en van alle leuke dingen die we doen, maar het wordt niet helemaal zoals ik gedacht had.

Nu moet ik ook eerlijk zeggen dat ik er niet echt over nagedacht had hoor, ik wilde gewoon dingen gaan filmen en dan leuk editen zodat je een beetje ziet wat ik zoal doe.. maar goed, ik vergeet dus steeds dingen te filmen. Of ja, niet echt vergeten te filmen, maar meer vergeten tegen de camera te praten tijdens het filmen.

Dit weekend vergat ik dat ook weer. Maar ik wilde toch mijn vlog delen. Kan mij het schelen dat dit niet de definitie van een vlog is :’). Ik vermaak me prima met het filmen van leuke stukjes en ik hoop dat jullie door middel van dit filmpje van afgelopen zondag een beetje kunnen zien hoe prachtig de zuidkust van IJsland is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *