THE TEST RESULTS pt. II

Blijkbaar waren die cijfers dus toch niet zo’n grap als ik in eerste instantie dacht. Ik heb écht een 8.0 van de 9.0. Het is echt waar. HET IS ECHT WAAR!!! IK HEB HET GEHAALD. Ik heb het écht zo goed gedaan als ik al verwachtte. En dus: KAN IK NU FEEST GAAN VIEREN EN VLIEGTICKETS BOEKEN EN YAY.
NOORS

Oké eigenlijk niet helemaal, want er moet nog een enorme lading aan dingen geregeld worden. Aangezien ik voor minstens 1 schooljaar ga (minstens, inderdaad, ik ben er nu van overtuigd dat ik voor altijd blijf..), moet er een heleboel omgezet en doorgegeven worden. Zo heb ik bijvoorbeeld niets meer aan mijn Nederlandse telefoonabonnement. Hoe fijn ik t-mobile ook vind, ik zal toch echt afscheid van ze moeten gaan nemen. (Nee, ik snap ook wel dat dát echt niet het belangrijkste is)

Maar om nog even op die cijfers terug te komen. Zien jullie die 9.0 voor het luisteren? En weten jullie nog dat ik zo overtuigd was van mijn foutloze luistertest? Ja, nou. Dat ik er voor 101% van overtuigd was dat ik ‘m foutloos had gemaakt was dus niet voor niets he. Als ik ergens zeker van ben, dan moet ik ook gewoon niet meer aan mezelf twijfelen. Daar is dit maar weer eens een bewijs van. Ik heb hem namelijk FOUTLOOS GEMAAKT. HELL YES.

En die 8.0 voor het lezen? Ja, dat zijn dan denk ik tóch die twee twijfelvragen geweest. Dan ben ik blijkbaar niet zo goed in gokken als ik dacht, maar ach. Hee. Het is wel een 8.0! EEN 8.0! Woohoo!

Eigenlijk wil ik er niet meer over schrijven. Ik ben gewoon blij. Echt heel erg blij. Dus ik laat het hier lekker bij (en dat rijmt, nog leuker!).

(sorry voor de halve zinnen in caps, ik ben gewoon ZO BLIJ! Het is of een overload aan uitroeptekens, of halve zinnen in caps. Dus. Ja. Sorry.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *