THE ROOM pt. V – ASGARÐAR

room
HAHA hoi ben ik weer met nieuws over een kamer. Als jullie mijn vorige stukje over de oddagardar kamer hebben gelezen weten jullie al wat het resultaat in deze blog gaat zijn.

IK HEB EEN KAMER!!!!!!

En ja, ik heb dus inderdaad dankzij het hopen/bidden (ik bid niet echt trouwens, ik ben niet gelovig) de kamer gekregen die ik wilde. Wat fijn! Wat ongelofelijk, ONGELOFELIJK FIJN!

Niet alleen is het de goedkoopste kamer (YES) maar ook gewoon gemeubileerd (YES) en ik heb wel een eigen slaapkamer maar deel de badkamer en keuken met een ander (YES) en dus kan ik nu hup in het vliegtuig stappen en naar IJsland verhuizen.

Haha nee.

Ik kan mijn kamer pas 1 september in.

“ja maar je vliegt toch al op de 15e?”. Klopt. Ik vlieg 15 augustus naar Reykjavik, vervolgens vlieg ik 16 augustus vanaf Reykjavik naar Isafjordur en daar blijf ik dan een week voor de cursus IJslands, dan neem ik op 22 augustus de bus terug naar Reykjavik. “ja maar dan ben je toch vanaf de 22e dakloos?”. Klopt als een bus. 1 september kan ik dus in mijn kamer en dat betekent inderdaad dat ik 10 dagen dakloos zou zijn. Beetje onhandig wel, daarom heb ik via Airbnb (ik moest er toch ooit eens aan geloven) een kamer geboekt in Seltjarnes. In een huis zo’n 20 minuten lopen van de universiteit. Niet heel luxe, maar voor een prima prijs en dus op loopafstand van de uni, waar ik ondertussen wel al een paar keer naartoe moet. Vervolgens duik ik op 1 september mijn eigen kamer in en dan kan het grote feest beginnen. Of ja, dan kan ik jullie eindelijk laten zien hoe het er nou uit ziet… Enzo..

Maar goed, ik hou jullie uiteraard op de hoogte 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *