THE ROOM pt. IV ODDAGARÐAR

room
Kamers. Kamers, kamers, kamers. Afgelopen vrijdag kreeg ik mijn eerste offer, maar ik besloot vrijwel meteen om ‘m af te wijzen. “Linda, ben je nou helemaal gek geworden?!”, ik hoor het jullie denken.

Misschien wel, maar ik had een aantal redenen:
1. Het was de allerduurste kamer die ze hadden
2. Het was een ongemeubileerde kamer (die wel gemeubileerd geleverd kon worden, maar ja. joh. moeilijk.)
3. Het was een eigen appartement (nu vind ik dat niet zo’n ramp, maar omdat ik NIEMAND ken in IJsland (ja, oké, ik ken wel iemand. maar die is niet leuk dus ja. simple as that) wil ik liever een gedeeld appartement)
4. Ik ging er eigenlijk vanuit dat ik een kamer op van de Asgardar gebouwen kreeg en daar had ik me al op ingesteld en daar was ik al enthousiast voor en dat is eigenlijk echt een super slechte reden, maar ik wil gewoon DIE kamer.

Dus eh ja. Slechte redenen of niet, ik sta nu nummer 7 op de wachtlijst. Hiervoor overigens nummer 20. Voor de gedeelde appartementen that is, voor de eigen appartementen sta ik nummer 80, wat ik nogal raar vind aangezien ik die dus eerst aangeboden kreeg.

Maar goed, ik ga er vanuit dat ik een dezer dagen een nieuw offer krijg en ik hoop met mijn hele hart dat het er een van de Asgardar is en dat ik dan in een gebouw woon wat dezelfde naam heeft als de planeet waar Thor vandaan komt. Overigens vind ik die kamers ook gewoon veel leuker eruit zien en die besparen met meer dan 200 euro per maand wat ik dan weer kan uitgeven aan leuke tripjes door IJsland en een koelkast gevuld aan Skyr. Prioriteiten he!? Inderdaad. Maar hopen jullie met me mee dat ik de kamer krijg die ik graag wil? Dan beloof ik om jullie up to date te houden van mijn avonturen 😉

ik wilde een mooie foto toevoegen boven dit stukje van de kamer die ik toegewezen had gekregen, maar ik krijg de foto niet opgeslagen en ik ben te lui om een screenshot te maken, dus ik maakte in plaats daarvan iets wat veel meer werk kostte: een mooie titelplaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *