THE ROOM pt. III

Zo, begin juli is voorbij en dus is het wel weer tijd voor een update over de kamer. In de eerste week van juli moest je namelijk je aanmelding voor een kamer bevestigen en dat heb ik nu eindelijk kunnen doen. En nu, Linda? Nu sta ik dus op de wachtlijst.

Om precies te zijn op nummertje 21 (en 98 voor een eigen studio, maar ik wil liever gedeeld, dat is namelijk goedkoper). Wat dat nu betekent? Ja, eigenlijk gewoon dat ik zo goed als een kamer heb in IJsland, want ze moeten dus nog toegekend worden en ik ga er eigenlijk wel vanuit dat er heus wel 21 kamers zijn. Stiekem zit ik nu dus als een soort bezetene elke twee seconden die site te checken om te kijken of ik al een kamer toegewezen heb gekregen, maar ik weet ook heus wel dat ik daar een mailtje van krijg zodra dat het geval is. Wat ik nu wel al kan doen is een vliegticket boeken en dat ga ik dus ook maar doen zodra ik terug ben uit Rome (als een soort van Robbie-Williams-blues medicijn ofzo).

Daarnaast heb ik ook nog andere kamers aangeboden gekregen via Facebook. Ik had op de Leiga groep namelijk een oproepje geplaatst, omdat ik het allemaal een beetje lang vond duren. Daar kreeg ik meteen al vier kamers aangeboden, helaas zijn die kamers dúúrder dan die op de campus van de universiteit en heb ik gezegd dat ik het nog eventjes afwacht.

Na al mijn geklets over kamers zijn jullie vast wel heel benieuwd naar hoe ze er nu allemaal uit zien he? Helaas zijn er nergens echt hele duidelijke foto’s te vinden, wel plattegronden van hoe ze eruit zien. Maar ik wil de spanning eigenlijk nog eventjes bewaren tot ik het zelf met mijn eigen ogen heb gezien… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *