THE FLIGHT + CRASH COURSE ICELANDIC

Naamloos 2

Okay, het werd echt wel een beetje tijd dat ik nu eindelijk eens een vliegticket ging boeken. In eerste instantie wilde ik graag wachten tot ik wist wanneer ik mijn kamer in zou kunnen, maar omdat dat nog niet helemaal duidelijk is (ergens rond 20 augustus) besloot ik dus even te wachten.

Tot ik afgelopen week een heel leuk mailtje kreeg van de Uni van IJsland:

“University Centre of the Westfjords would like to inform you that there are still a few remaining spaces available on the three-week beginner’s course in Icelandic located at Núpur in the Western Fjords.

They would also like to inform you that they will be offering an additional course at Núpur. The course is a one-week beginner’s ‟Crash Course” in Icelandic offered on August 16th-21st.

Die drie weken cursus had ik zó graag gedaan, maar dat gaat niet omdat mijn mama dan nog op vakantie is (en ik dan mijn lieve hondjes sowieso ook veel te lang moet missen). Stiekem baalde ik daar ontzettend van. Des te gelukkiger was ik toen ik dit mailtje ontving. Een crash course IJslands. In de Nupur. Bij Isafjordur. In de Westfjorden. IN. DE. WESTFJORDEN. WESTFJORDEN!!!! Hebben jullie de foto’s op google gezien? Het is net een magische sprookjeswereld. Alsof je aan de xtc ofzo zit. Zo ziet dat eruit! (Niet dat ik ook maar enig idee heb wat xtc met je doet, maar het klonk wel grappig zo ;))

En dus kon ik mijn vliegticket gaan boeken. Nu vlieg ik dus op 15 augustus naar Reykjavik en dan op 16 augustus naar Isafjordur. Vervolgens blijf ik een week in Isafjordur/Nupur en daarna neem ik een bus (met tourguide!) terug naar Reykjavik op de 22e. De 24e begint mijn introductie.

Oh en wanneer ik dan terug kom? Ja 19 december dus. Voor twee weken. Maar ik verwacht jullie natuurlijk allemaal op het vliegveld met spandoeken en ballonnen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *