THE COUNTDOWN – 8

COUNTDOWN
Zo, ben ik weer. Net terug uit de HEMA waar ik naartoe ging voor een notitieboekje met konijntjes erop, maar die vergat ik uiteindelijk natuurlijk mee te nemen.. Tja.. Echt HEMA he?!

Ik kocht dus wel het volgende:
– een hele mooie blauwe trui bij H&M
– drie collegeblokken in ’t groen, geel en blauw
– een mintgroene map

IMG_5199
ja ik ging op een stoel staan om deze foto te maken, lach maar

Ik zag de nood voor een trui omdat het natuurlijk erg koud is in IJsland, niet dat dit nu echt een warme trui is. Het is een beetje zo’n tussentrui, als je begrijpt wat ik bedoel. Best handig nu het nog ‘zomer’ is in IJsland, toch? Daarbij staat blauw mij ook gewoon heel erg goed dus ik kon ‘m echt niet laten liggen.

Die schrijfblokken vond ik heel handig, want ja: waar moet ik anders op schrijven? Precies. Nee, maar even serieus: die had ik echt nodig. Alleen zijn ze wel erg zwaar, dus het zou kunnen dat ik ze uiteindelijk niet zelf meeneem, omdat mijn koffer anders niet te tillen is 😉

En die map? Dat is handig om alle belangrijke papieren in te doen. Dus die had ik ook echt nodig. En ja, had ik heus ook wel in IJsland kunnen kopen, maar ik ging dus voor dat konijnen notitieboekje naar de HEMA dus ik nam het daar mee… En daarom vergat ik dus ook dat konijnen notitieboekje.

Anyway, op de weg terug realiseerde ik me dat dit waarschijnlijk de laatste keer was dat ik in de stad liep in mijn eentje. Niet dat ik nu zo vaak in de stad kwam, maar toch. Als het dan ‘de laatste keer’ is.. dan is het toch wel een beetje anders. Maar goed, niet sentimenteel worden om een ‘stad’, dat slaat nergens op.

Nog 8 dagen. Dan ben ik er.

p.s. voor iedereen die enorm teleurgesteld is dat ik gister niet over hen missen schreef: ik ga jullie heus wel missen, maar tijdens het wandelen met Kylie realiseerde ik me gewoon dat ik haar gekke dingetjes ging missen en dat wilde ik even schrijven. Jullie komen ook nog aan de beurt. Geloof mij nou maar 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *