THE COUNTDOWN – 7 & 6

COUNTDOWN
Hoi, ben ik weer. Ik sla dag 7 even over, omdat ik op een feestje was. Het zomerterras in Vlaardingen. Nu sla ik ‘m niet echt over, want ik deel vandaag wat foto’s. Maar ja. Ik kan natuurlijk moeilijk doen alsof het nu nog 7 dagen is 😉

Nee het is altijd best leuk, maar je verwacht er altijd meer van dan dat ’t uiteindelijk is. Wel kon ik mijn nieuwe lens even goed uitproberen. Het was donker en dat zou mijn lens dus goed aan moeten kunnen. Ik was benieuwd. Het resultaat?
Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Zomerterras blog

Ik ben zeer tevreden. Ik had de ISO niet heel hoog staan (800 dacht ik) en de sluitertijd stond rond de 1/200 dus eh: YAY voor mijn nieuwe lens. Daarbij ben ik ook nog eens heel blij met de bokeeeeeeeeehhh (ja, sorry. Zo spreken ze het altijd uit in video’s), dus de lens is helemaal goed gekeurd.

Maar eh ja, mijn laatste zaterdagavond in Nederland dus gister. En vandaag mijn laatste zondag. Best gek als je er zo over nadenkt. Eigenlijk begint alles pas echt in september, maar ik ga dus gewoon alvast twee weken eerder, omdat ik natuurlijk die leuke crash course in de Westfjorden ga doen en daarna een soort van halve introductie heb. Maar goed, nu ga ik eerst eens wat foto’s verzamelen om uit te printen en mee te nemen, zodat ik mijn kamer er lekker mee kan versieren 😉

Overigens heb ik ook nog een vraagje aan mijn lezers (als ik die überhaupt heb): waarom zou ik mijn foto’s in RAW moeten maken? Ik weet dat het iets te maken heeft met bewerken, maar ik bewerk eigenlijk vrijwel nooit mijn foto’s. Soms maak ik ze wat lichter, maar verder niet…. Dus wat is voor mij het voordeel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *