THE COUNTDOWN – 5

COUNTDOWN
Nog 5 dagen tot IJsland. Mag ik even eerlijk zijn? Ik heb niets nieuws te melden, maar ik zit te wachten tot ik de honden kan laten plassen (het laatste rondje) en naar bed kan gaan.. Dus vandaar.. 😉

Ja, nog vijf dagen dus. Of ik het al spannend vind? Nee, niet echt. Ik heb nog steeds alles onder controle. Wel ben ik langzaam aan het beginnen met foto’s uitzoeken die ik wil uitprinten en meenemen, afgelopen week heb ik wat warme kleding gewassen en klaargelegd op een stapeltje in mijn kast en ik zit ondertussen wel iedere dag het weerbericht van Reykjavik én Isafjordur te bekijken.

Verder? Niet veel, ik heb besloten dat ik in eerste instantie maar 1 jas mee neem, mijn andere kan mijn moeder dan meenemen als ze in oktober op bezoek komt. Schoenen weet ik ook nog niet zo goed wat ik er mee doe, sowieso neem ik natuurlijk mijn bergschoenen mee, mijn nieuwe zwarte all stars en mijn nikes denk ik… En dan wilde ik dus ook mijn witte all stars meenemen, maar ik zag net dat die kapot waren. Gat aan de onderkant. Ach ja. Scheelt weer een halve kilo in mijn koffer 😉

Ik heb nog steeds bijna iedere dag met de mevrouw van de airbnb kamer, klinkt als een erg aardig mens, dus dat zit denk ik wel goed. En ja.. Eigenlijk heb ik er vooral heel veel zin in. Dus. Ja. Dat was het wel zo’n beetje voor vandaag. Nog vijf dagen dus. Om precies te zijn vijf dagen en een half uur, want op 15 augustus zit in ok 22:25 in het vliegtuig naar Reykjavik.

Zijn jullie al benieuwd naar mijn voorbereidingen-vlog? En naar mijn eerste week-vlog? Ik ga het echt allemaal goed bijhouden, want een videodagboek is denk ik heel erg leuk om terug te zien (ik kijk nu soms ook nog de Romevideo’s van 8 jaar geleden terug, super leuk!). Ach ja, het is tien uur geweest, dus ik kan de honden laten plassen 😉 Tot morgen!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *