THE ICELAND DIARIES #9

iceland diaries 9

Zondag
Op zondag deed ik voor het eerst niets. Ik had geen zin in een avontuur. Ik was moe. Ik deed wel stiekem iets anders, maar eh…. dat was toen nog heel erg geheim 😉 Oh en we aten met z’n allen lasagne en die was heerlijk. Dat geheime deed ik overigens meteen daarna. Haha.

Maandag
Uni-dag. Ik bleef avocado’s eten. Ik had er heel veel en ze moesten op dus smeerde ik die krengen overal op. Ik liep wat rondjes door de stad en tja. ja. Daarna deed ik niet zo heel veel meer..

Dinsdag
’s Avonds was er heel veel noorderlicht voorspelt en precies op het moment dat ik op een donkere plek stond. In mijn eentje. Brak de hemel open en ontplofte het. OVERAL waar ik keek was het groen met paars en het ging van de ene kant naar de andere kant en echt ik heb nog NOOIT in mijn leven zoiets moois gezien. Vijf minuten later was het compleet verdwenen, liep ik nog een rondje door de stad richting Harpa en vervolgens weer terug naar mijn kamer.

Woensdag
Op woensdag weet ik alleen nog dat ik facetimede met mijn moeder en oma en zusjes, verder zal ik vast ook wel door de stad gedwaald hebben, want dat doe ik nu eenmaal iedere dag. Ook at Flo bij mij, want ik moest van al mijn eten af 😉

Donderdag
Donderdag maakte ik chilifries met de restjes die ik nog had en daarna pakte ik mijn koffer in. Ik kan er wel een geheim van gaan maken nu maar ik vloog dus op vrijdag naar Nederland. Haha

Vrijdag
Vrijdag. Ik sliep de hele nacht niet, zat om 4 uur in de bus naar het vliegveld en om 6 uur in het vliegtuig naar Nederland. Om 11 uur was ik op Schiphol, om 12 uur stapte ik in de trein zonder treinkaartje (sorry, mijn pinpas deed het niet) en om 1 uur stapte ik uit op Vlaardingen oost. Toen liep ik naar huis, kwam net de buurman aanrijden en die kon mij gelukkig binnenlaten en daarna heb ik twee uur lang met twee honden bovenop me op de grond gezeten. Die waren blij. Vervolgens kwam mijn moeder thuis en daarna gingen we ook nog even langs mijn vader en oma. ’s Avonds eten bij la cubanita en daarna in slaap vallen in mijn eigen bed.

Zaterdag
Zaterdag knuffelen met mijn neefje, uit eten met mijn mama en een vriendin (de enige die wist dat ik zou komen haha) en daarna naar de film. En toen slapen in mijn eigen bed.

Zondag t/m …30 oktober
Zondag kon ik eindelijk mee naar de hondentraining en ik vond het leuk want Kylie doet het zo goed. Ik weet niet meer wat ik daarna nog deed en eigenlijk de rest van de week gebeurde er ook niet heel erg veel. Op maandag ging ik naar de dokter en bleek ik een oorontsteking te hebben en dus mocht ik niet op woensdag naar huis vliegen. Ik bleef uiteindelijk tot 30 oktober (dus twee weken) en dat was fijn. De Nederlandse Skyr is niet zo lekker als de IJslandse (dan weten jullie dat), in Nederland is het tenminste echt herfst (want er staan bomen die blaadjes verliezen) en ik hielp mijn zusje met haar wiskunde. Ik at echte Nederlandse pepernoten, wandelde heel veel met Kylie (en Odessa ook trouwens), knuffelde met de pup van mijn nichtje, knuffelde met puppies van een vriendinnetje van Kylie (ja, mijn hond heeft vrienden. Inderdaad.), filmde iedereen opnieuw terwijl ze IJsland zeiden, at antibiotica alsof mijn leven ervan af hing en had toen ineens, voor het eerst in heel erg lang geen oorpijn meer. En ja. Toen vloog ik terug naar IJsland.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *