THE ICELAND DIARIES #8

iceland diaries 8

Zondag
Over mijn zondagse avonturen kunnen jullie later nog eens lezen, we deden de zuidkust in de stromende regen. Hoewel het niet eens zo heel hard regende. Het was meer de wind. En ja. Die wind in IJsland he 😉

Maandag
Maandag bracht ik mijn mama en oma naar het vliegveld in de vroegte van de ochtend. Om 4 uur stonden we op het busstation. Om 5 uur op Keflavik. De bus terug ging pas om 7 uur. Eh. Ja. Oeps. Eenmaal terug in mijn kamer ben ik meteen terug mijn bed in gedoken en daar de rest van de dag niet meer uitgekomen. Ik sliep tot zeker twee uur. Ik at wat skyr en sliep toen verder. Om 6 uur maakte ik eten en daarna sliep ik weer verder. Om 11 uur werd ik weer wakker, dronk wat water en sliep vervolgens weer. Ja. Ik was moe.

Dinsdag
Dinsdag wilde ik echt mijn bed uit komen, maar ik was nog steeds uitgeput. En misschien ook wel een beetje verdrietig. Hoewel ik in eerste instantie niet zo door had dat ik iedereen miste, had ik dat nu dus wel door. Juist omdat mijn mama en oma waren langsgekomen. En dus heb ik de dag in bed doorgebracht. Een beetje verdrietig. Een beetje moe. En vooral gewoon geen zin om leuk te doen naar andere mensen in het openbaar. Zulke dagen heb je er ook bij toch. Maar goed. ’s Avonds deed ik wel leuk want er kwamen mensen eten en daarna zagen we het mooiste noorderlicht recht boven ons hoofd wat ik OOIT heb gezien. De video hebben jullie vast al ergens gezien op instagram 😉

Woensdag
Woensdag kwam ik mijn bed wel uit. Ik had een tentamen en die telt voor 10 procent mee. Mogen jullie raden wat ik heb gehaald. Haha. Ja. Ik vond het zelf ook hilarisch. Degene die het goed raad krijgt iets uit IJsland opgestuurd. Overigens heb ik daarna mezelf ook nog nuttig gemaakt. Ik hielp Flo met een video en ben daarna de stad uitgegaan op zoek naar het noorderlicht wat niet zichtbaar was. Regen. Boeeeeeee. Uiteindelijk zagen we een heel klein vlaagje noorderlicht.

Donderdag
Ook donderdag deed ik niet heel veel. Ik volgde een les op de uni en tja. Ja. Wat deed ik nog meer? Deze week was echt uiterst oninteressant om over te schrijven. Ik bracht heel veel tijd in bed door. Overigens begon ik op donderdag last van mijn rechteroor te krijgen. Ik maakte als avondeten ovenpatat (EN DIE WAS LEKKER OMG) met guacamole en keek wat Nederlandse tv. En toen natuurlijk ook nog naar het noorderlicht. Vanuit mijn bed. VANUIT. MIJN. BED.

Vrijdag
Vrijdag was mijn vrije dag en deed ik weer niet zo heel veel. Ik zat vrijwel de hele dag in mijn hardloopbroek achter mijn laptop dingen te lezen, tot ’s avonds. Om 5 uur liep ik richting Hlemmur om vanaf daar de bus te nemen naar de ferry naar Videy. Wat daar gebeurde kun je morgen lezen. Maar jeetje: wat was DAT bijzonder. Niet normaal.

Zaterdag
Ik werd wakker met een oor wat het niet meer deed, maar de pijn was nog te overzien en dus vond ik het prima. Wel besloot ik om niets te gaan doen, voor het geval het erger werd. Werd het dus ook. Halverwege de dag kon ik niet meer fatsoenlijk staan en ben ik dus in bed gaan liggen. Ik hoorde niets meer met rechts en hoewel dat heel irritant is, is de duizeligheid die erbij komt kijken nog veel vervelender. Gelukkig was het ’s avonds een stukje minder, maar ja. Pijnstiller erin en toen ben ik maar gaan slapen. Hopend dat het zondag weg zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *