THE ICELAND DIARIES #7

the iceland diaries 7

Zondag
Omdat ik pas zo laat in bed lag, besloot ik mijn avonturen uit te stellen naar een ander weekend. Ik had heel graag naar de Westman eilanden gewild, maar ik kon er niet zo snel achter komen hoe én daarbij: ik was moe. Dus lag ik een beetje in bed, las ik wat en keek ik wat films om die avond weer lekker lang wakker te blijven: er was een super bloed maan en die moest ik natuurlijk zien. Eerst een paar uur op het balkon gezeten, daarna zeker een uur in de kou op een brug gestaan tot de bloedmaan volledig was. Vervolgens naar de kerk gelopen en daar nog een uur gestaan en daarna weer terug naar mijn kamer, maar natuurlijk niet terug naar binnen voor het hele feest voorbij was. Ik geloof dat ik om 6 uur in bed lag… Oeps.

Maandag
Omdat ik pas zo laat in bed lag mocht ik van mezelf spijbelen. En zodra ik wakker was keek ik de video van de les die ik had gemist. Echt spijbelen was het dus niet. De rest van de dag deed ik nog wel lekker rustig aan. Beetje bijkomen van de lange nacht. ‘ s Avonds at ik met Ida en Flo en later schoof Flo2 ook aan.

Dinsdag
Dinsdag ben ik de hele dag druk geweest. Met lezen en video’s bewerken. En ja, toen was het ineens 6 uur en besloten we maar naar domino’s te lopen voor een pizza.

Woensdag
Ook woensdag heb ik heel erg veel gelezen, beetje dingen herhalen alvast. Je moet toch wat. Daarna liep ik een rondje door de stad, deed ik boodschappen en ’s avonds was het restjestijd. Ik haalde vanalles uit de vriezer en at dat op. Daarna heb ik mijn kamer versierd, want dacht mocht ook wel eens gebeuren.

Donderdag
Midden in de nacht werd ik wakker gepiept door mijn laptop die besloot te gaan updaten. Beetje jammer. Maar goed, is dat ook weer gebeurd. Overdag hielp ik Flo met filmen en ’s avonds bewerkten we de video. Daarna wilde ik vroeg mijn bed in, maar ik was vergeten modern family te kijken en dat ging voor slapen natuurlijk.

Vrijdag
Toen ik vrijdag wakker werd zag ik dat mijn moeder en oma vertraging hadden. Eerst baalde ik heel erg, want nu zouden we minder tijd hebben om alles te doen wat ik wilde doen, maar ach: ze kwamen tenminste. Rond een uur of drie ging ik naar het busstation om de bus naar het vliegveld te nemen, daar kwam ik om kwart voor vier aan. Bleek dat de vlucht pas om half 6 aan kwam op het vliegveld. Dus ik heb maar spelletjes gespeeld tot het tijd was en toen ze eindelijk naar buiten kwamen waren ze volgens mij heel blij dat ik er stond. VERRASSING! Daarna snel naar Reykjavik, wat eten, ik haalde mijn spullen op terwijl mijn moeder en oma terug gingen naar hun hotel en toen ik terug kwam deden we een noorderlicht tour. Eerst was er niets te zien en de tourgids bleef maar roepen: OH KIJK WAT BIJZONDER. Maar na twee uur ontplofte de lucht eindelijk. Niet voor heel lang trouwens, maar het was er wel!

Zaterdag
Zaterdag begon met een kapotte auto (iets met sneeuw, later meer) en vervolgens een golden circle tour in herfstkleuren. Wat was dat mooi. En het was droog! En het was mooi! En die kleuren. Echt die kleuren jongens! Maar goed, daar ook later meer over in een aparte blog 😉

Comments

  1. Oma says

    Weer een mooie blog Linda ,en wat was ik blij je weer in het echt te zien .En wat heb ik genoten dat weekend bij je.En natuurlijk als afscheidt lekker van jou eten genoten ,want dat mis ik wel nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *