THE ICELAND DIARIES #13

Iceland Diaries 13

Zondag 22 november
En ook op zondag waren mijn papa en zusjes hier nog. Het stukje daarover komt van de week online. We deden de Golden Circle in de sneeuw en mist, maar het was zooooo mooi!

Maandag 23 november
Op maandag vertrokken ze weer naar Nederland, maar niet voordat ze mij afgezet hadden in mijn kamer. Ik vond het jammer dat ze weggingen, maar ben blij dat ze zijn geweest. Ik voelde me heel erg jarig het hele weekend. Wat ik maandag deed? Eh, ja. Niet veel.

Dinsdag 24 november
Dinsdag deed ik ook niet heel veel. Ik facetimede met mijn mama en oma en maakte een fotoboek. Ja.. dat was het wel zo’n beetje.

Woensdag 25 november
Woensdag ging ik naar de uni en ’s avonds was er een pizza feestje bij mij. Er kwamen 5 mensen eten (dus waren we met z’n zessen) en ik heb maar drie stoelen, dus we moesten wat improviseren, maar thank god bewaar ik alles en kon ik van twee kartonnen dozen tafels maken en had ik ruimte op mijn bank voor drie mensen. Na de pizza gingen we naar de film en hoewel ik de boeken van the hunger games echt geweldig vond.. vond ik deze film een beetje tegenvallen…

Donderdag 26 november
Donderdag sneeuwde het. Verder deed ik niet bizar veel. Ik bedoel, ik kan wel iedere dag vertellen dat ik dingen las voor de uni en dat ik werk deed op de uni en dat ik stukjes schreef, foto’s bewerkte en uitzocht, maar dat is gewoon niet zo boeiend om te schrijven.. Overigens deed ik dat deze donderdag niet, want ik was ziek. Ik liep al de hele week met een verkoudheidje, maar hij zette goed door en op donderdag had ik oorpijn, keelpijn en voelde ik me licht in mijn hoofd. Ik denk dat ik ook koorts had, maar dat kan ik niet bevestigen aangezien ik geen thermometer heb hier. Ja. Tja.

Vrijdag 27 november
Vrijdag werd ik wakker in een witte wereld. Ik dacht dat er nooit sneeuw viel in Reykjavik? Dat staat altijd overal in alle reisgidsen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niks heb gedaan omdat ik ziek was. Maar ook goed ziek. De koorts die ik dacht te hebben zakte wel wat, maar ik voelde me nog steeds super kut. Vooral mijn oren. En als ik oorpijn heb (dat heb ik altijd, maar ik bedoel dus echt HELE ERGE oorpijn) dan kan ik gewoon niets. Ik deed dus ook gewoon lekker niets, keek wat films, series en facetimede met mijn mama.

Zaterdag 28 november
Zaterdag had ik afgesproken met Hanne, ik wilde beter zijn en de stad in om foto’s te maken in de sneeuw, maar wist dat ik zonder stok achter de deur (Hanne in dit geval) niet zou gaan. Dus ik zorgde dat zij mee wilde en wandelde in het donker naar de kerk, om er op tijd te zijn voor zonsopgang. Helaas is lopen in de sneeuw niet zo makkelijk en duurde mijn wandeling iets langer. Na een lading foto’s van bovenaf liep ik nog een rondje door de stad in de sneeuw en dat was fijn. Eenmaal terug in mijn kamer maakte ik een pan tomatensoep, want daar had ik dankzij de sneeuw trek in. Het is dat ik meteen een bakje in de vriezer gooide (met genoeg soep voor 5 kommen) anders had ik alles in een keer opgegeten.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *