THE ICELAND DIARIES #12

Iceland Diaries 12

Zondag 15 november
Op zondag deed ik dus niets, ik had een enorme blaar op mijn hiel (en daar mee bedoel ik ook echt enorm, nog nooit zo’n grote blaar gehad). Ik schreef wat stukjes, las wat dingen, maar het wat niet echt een hoogtepunt in mijn verblijf hier.

Maandag 16 november
Maandag deed ik wat werk op de uni en vervolgens facetimede ik de hele middag met mijn neefje en oma. Vind ik gezellig. Ik ben er dan wel niet, maar ik ben er toch 😉

Dinsdag 17 november
Wat ik dinsdag deed? Geen idee meer. Ik heb alleen een foto van de verjaardagskaart die binnen kwam en waar ik heel hard om moest lachen.

Woensdag 18 november
Woensdag was mijn verjaardagsfeestje. Of ja. Ik wilde geen feestje maar werd meegesleept naar The Roadhouse. Mijn favo-favo-favo-favo burger place in aaaaalll of Reykjavik. Echt, de burgers daar zijn heerlijk en de prijzen zijn prima. We aten er met ons cursus-IJslands groepje en daarna was het noorderlicht te zien. Verjaardagscadeautje denk ik. Onderweg terug naar mijn kamer facetimede ik met mijn mama die het noorderlicht live vanuit Nederland mee kon kijken via haar telefoon.

Donderdag 19 november
Uiteindelijk moest ik gaan slapen, want donderdags ging ik op een gletsjer wandelen op mijn verjaardag. Een uitgebreid verhaal daarover plaats ik later nog een keer, maar ik kan het heel kort houden ook: TOFSTE WAT IK OOIT HEB GEDAAN!!!!! (en ook het koudste)

Vrijdag 20 november
En toen was mijn verjaardag al weer voorbij en stonden mijn vader en zusjes ineens in IJsland. Een stukje daarover schreef ik al hierrrrrr.

Zaterdag 21 november
En ook op zaterdag waren ze nog in IJsland en het was leuk en fijn en mooi weer. Ijsland was lief voor ze. Lees maar hierrrrrrr.

Comments

  1. says

    Aaawh de Roadhouse, Daar zat ons Airbnb vlakbij, maar we hebben er uiteindelijk niet gegeten, ik weet niet eens meer hoezo.. Het heeft niet echt indruk gemaakt wat we dan gegeten hebben haha! Ohwja! ik weet het weer! Bij Babalú, maar nu weet ik zeker dat ik de volgende keer naar Roadhouse ga!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *