64 NORTH

Omdat ik binnenkort naar IJsland verhuis om mijn studie af te maken, vond ik het tijd om mijn grote wens voor een ‘extra’ blog waar te maken. Ik wilde een blog waar ik écht alles op kwijt kon. Van kleine hersenspinsels tot grote avonturen die ik beleef. Van de mooiste foto’s tot kleine dagboekjes. Stare down the barrel of a gun zal altijd mijn kindje zijn, maar speciaal voor IJsland wilde ik iets anders. Iets erbij, zodat ik me niet rot hoef te schamen als ik op een dag tien blogs plaats. Of tien dagen helemaal niets.

Dus vanaf vandaag zal hier alles over mijn leven in IJsland te lezen zijn. Van de zoektocht naar een kamer, tot het aanvragen van een kennitala. Van dingen die ik in mijn laatste studiejaar leer, tot de avonturen die ik ga beleven. Eigenlijk vooral voor mezelf. Maar ook een beetje voor jullie. Zodat jullie ook weten wat er allemaal in me om gaat, en vooral ook zodat voor iedereen duidelijk is waarom ik nooit meer terugkom naar Nederland natuurlijk (haha, nee maar echt. Dat is nu mijn plan. We zullen zien hoe het over een jaar met dit plan gesteld is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *